18. joulu, 2015

Kohti isompia kalavesiä.

Kirpunvapa on löytänyt uuden yhteistyö kumppanin. Kalaxi Fishing OY:n

www.kalaxi.fi

Yhteistyön kautta toivon pystyväni valmistamaan yhä parempia ja laadukkaampia tasuri-ja pilkkivapoja.Materiaalien hankinta ja valinta helpottuu, kun on osaava tukkuri ohjaimissa.Minulta kysytään usein onkien oston yhteydessä, että olisiko sinulla kevennettyjä tasureita myydä kanssa. Olen joutunut vastaamaan tähän saakka, että ei ole. Nyt on asia toisin. Voin ohjata halukkaat suoraan Kalaxin sivuille ja sieltä löyty laadukkaita kevennettyjä tasapainoja tasurionkureille. Tällä hetkellä näitä on kolme eri mallia:

Perza 26g 11cm

Jurmun Kalaja 15g 9cm

Kommon Köykänen 17g 9cm

Kaikista näistä löytyy melko kattavat värikartat.

Itsellä on myös tarkoitus näitä koeuittaa tulevan talven aikana. Aion tehdä sen siten että teen jokaiselle mallille oman tasurikotelon ja otan vain yhden kotelon kerrallaan aina mukaan. En aio vertailla näitä vaan koeuittaa. Uskon näihin vahvasti ja iloitsen kun viimeinkin kevennetyt tasurit ovat tulleet kaikkien ulottuville

Mielessäni on myös tasurionginnan markkinointi nuorisolle ja ulkomaille. Ruotsi on nyt mielessä. Siellä on runsaasti huippujärviä. Tasurionkiminen olisi vaan saatava koko kansan tietoisuuteen ja ahvenen arvostusta nostettava. Ahven on paras kala edelleen :)Mielessä on, miten Kirpunvavat ja nuo kevennetyt saisi myös naapurimaan reppuihin. Muutaman vuoden päästä voitaisiin sitten pitää vaikka tasurikisat.

Hyvillä mielin siis uuteen kauteen ollaan menossa. Kiitos kaikille kannustuksesta.